Ako ste posetili Kalemegdan,Gardoš i okolinu Beograda, vreme je za neka uzbudljiva mesta. Svi vole da dodju u Beograd zbog dobrih izlazaka i naravno lepote ovog grada. Ali ću vam sad preporučiti neka mesta koje, ako ste ljubitelj zabave i provoda, morate posetiti.

Ovo su neka od mojih omiljenih mesta u Beogradu za zabavu, druzenje i avanturu.

Escape Room

Mozda ste već bili u Escape Roomu, ali nikad nije dosta ovakve zabave. U Beogradu ih ima mnogo, mozete ih lako naći. Neki od mojih predloga su Runaway Escape Room, Fanatic Escape Room i Escape Mania.

Ako ste prvi put čuli za ovo. Ukratko da vam objasnim o čemu se radi. Ulazite u prostoriju koja uglavnom liči na neurednu sobu, ali zavisi koju temu odaberete, i imate zadatak koji morate da rešite. U toj sobi nalaze se tragovi koji vam pomazu da završite igru. Naravno morate da završite za odredjeno vreme. Odlično ćete se zabaviti, to vam garantujem.

Sve preporuke - komentar za Escape Room, Beograd, Srbija - Tripadvisor

Portal Gaming World

Ako ste ljubitelj igrica i virtuelnih stvari, ovo mesto je pravo mesto za vas.Od daljinskog upravljača koji vodi loptu kroz lavirint, letenja VRom, pucanja do igranja, penjanja na stene i sviranja gitare ili bubnjeva.

Ovo mesto vam toplo preporučujem, jer kada udjete unutra imate osećaj kao da ste u budućnosti. Garantujem vam da kad udjete nećete brzo izaći.

A ako niste ljubitelj virtualnih stvari i igrica, odmah pored nalazi se sportska kladionica u kojoj ćete se mozda vi više zabaviti.

PORTAL GAMING WORLD | Rođendanske proslave, team bea Igraonica Beograd, VR  igraonica Zabava u Beogradu, Arcades near me Entertainment center VR gaming  | Proslava dečijih rođendana, rođendaonice | Trg Nikole Pašića 5,

Football pool

Većina vas je igrala bilijar. Ako niste vreme je da odete i da probate, a ako jeste i niste najbolji u tome. Mozda ćete biti najbolji u bilijaru koji se igra nogama. Nozni bilijari ili ti Football Poolovi su generalno retki, ali naravno da ih ima u Beogradu, i nedaleko od centra grada.

Ova igra je jako zabavna i morate je probati.Nije toliko popularna ali se nadamo da će pomoću google reklamiranja postajati sve popularnija. Igra je namenjena za 2 do 4 igrača. Nije skupo tako da ćete po povoljnoj ceni uzivati sa vašim prijateljima.

Football Pool Table Hire - Streets United

Beer Pong Bar

Sigurno ste barem čuli za ovu igru, ili igrali. U samom centru grada nalazi se bar koji je napravljen isključivo za Beer Pong. Sa dosta stolova za ovu igru. Bar je veliki i nećete imati osećaj da ste zbijeni.

Ova igra vam je savršena za provod sa prijateljima. Nema šanse da se nećete zabaviti. Ovaj bar će vas oduševiti.

Ako dolazite kolima, ne smete da pijete, ali ne brinite i za to postoji rešenje. Samo ih zamolite da vam sipaju bezalkoholno pivo. A ako nemate kola a zelite da dodjete do ovde imate jeftin rent a car u Beogradu.

BEER PONG BAR Beograd - Rezervacije: 066/222-153 | GdeIzaci.com
Lesa Olson My Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *