Dobro došli na prvi online vodič posvećen smeštaju u Beogradu!

Panorama Beograda noću


Ako volite da putuje po Srbiji, ako dolazite u posetu rodbini koja živi u Beogradu, ako samo želite beg od svog svakodnevnog života i tražite dobar i povoljan smeštaj u Beogradu, NA PRAVOM STE MESTU!

Zaboravite na airbnb i booking, dosadne turističke agencije od čijih reklama na google ne možete pobeći. Zaboravite na dosadne newsletter-e, dođite na naš sajt i nađite sve na jednom mestu.

Šta možete očekvati od našeg bloga?

Kada smo istraživali tržište, shvatili smo da postoji jako mali broj blogova i sajtova koji na objektivan, nepristrasan i najbitnije, nesponzorisan (odnosno bez plaćene reklame), način promovišu smeštaj po Beogradu.

Spomenik Pobedniku na Beogradskoj tvrđavi sa pogledom na Novi Beograd

Ono što je glavni cilj ovog bloga jeste da Vama, na najbolji i najtransparentniji način pomognemo da izaberete vrhunski smeštaj u ovom divnom gradu.

Potrudićemo se da istaknemo sav sadržaj koji može vama biti relevantan ili interesantan kao što su dobri restorani u okruženju, kafići, zanimljivosti, sportska kladionica, muzeji, klubovi, kulturni centri. spomenici i sl. Takođe, za sve posetioce Beograda istaći ćemo i najbitnije gradske saobraćajnice, GSP linije i ostale načine prevoza, kao i parkinga po solidnim cenama.

Za još mnogo toga ostanite uz naš blog!

Lesa Olson My Blog