Smešten u samom srcu destinacije Beograd, ovaj objekat ima odličnu ocenu lokacije na booking.com, čak 9,6/10.

Đakuzi u apartmanu Ben Akiba Luxury Suites

Jedan od najtraženijih objekata na destinaciji Beograd. Apartman Ben Akiba Luxury Suites nudi klimatizovane smeštajne jedinice u centru Beograda, na 100 metara od Trga republike. Besplatan WiFi dostupan je u svim prostorijama.

Sve smeštajne jedinice poseduju prostor za sedenje i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Frižider i kuvalo takođe su na raspolaganju. Neke smeštajne jedinice imaju kuhinju. Sve jedinice sadrže sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem, besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu. Pojedine jedinice obuhvataju saunu i spa kadu.

Park Kalemegdan je udaljen 800 metara od objekta, dok se Beogradski sajam nalazi na 3 km od objekta Ben Akiba Luxury Suites. Beogradska arena se nalazi na 3,1 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, udaljen 18 km od objekta.

Apartman je savršen za parove, koji žele da izbegnu klađenje sa sudbinom da li će tog dana imati privatnosti u kući ili ne.

Šta kažu recenzije?

„Apartman je čist i sa stilom uređen. Krevet velik i udoban. Lokacija apartmana je sami centar grada, na 100 metara od Knez Mihajlove. Sve preporuke za ovaj apartman, moj sledeci dolazak i izbor biće Ben Akiba 🙂 ” Željko

Spavaća soba u apartmanu

„Apartman se nalazi u samom centru grada, svuda se brzo stiže peške. Apartman izgleda još lepše nego na slici. Sve je veoma čisto. Host je bio veoma ljubazan. Preporučujem svima i doći ću ponovo! :D”Ana.

A kakva je cena?

Cena, moramo reći, po noći za dve osobe, sasvim je zadovoljavajuća s obzirom na luksuz i akomoditete koji nudi. Rado vam ga preporučujemo i želimo da čujemo i vaše utiske, ako ste kad odseli u ovom objektu!

Vidimo se u sledećem apartmanu!

Lesa Olson My Blog